E-BUS Industriële technieken

Een goede werkplaats is van essentieel belang voor uw werk optimaal te kunnen uitvoeren.
Elektriciteit biedt een onuitputtelijke bron van mogelijkheden. Elektriciteit en industriële technieken zijn onvervangbaar. De keuze van een van een vakman kan dan maar beter de beste zijn.
E-BUS is uw garantie voor proffesionele installaties op maat en dit zowel naar ontwerp, uitvoering, coördinatie als onderhoud van uw installatie in functie van uw behoeften.
E-BUS richt zich op kwalitatieve oplossingen op lange termijn waarbij de focus licht op kwaliteit, uitbreidbaarheid, gebruiksgemak en energiebeheer; E-BUS onderscheidt zich door onze totaalaanpak waardoor u slechts één partner nodig hebt voor uw elektrotechnische behoeften.

Verlichting
Verlichting bepaalt mee de stijl van uw bedrijf. Het optimaliseren van de verlichting in fabriekshallen is niet enkel energiebesparend maar draagt ook bij tot de productiviteit. E-BUS is uw partner voor industriële verlichting van ontwerp tot installatie.
Elektriciteit / domotica
Dankzij domotica kan u eenvoudig de verlichting beheren van uw volledige installatie.
Domotica zorgt ervoor dat er in elke ruimte het gewenste lichniveau constant blijft door de verlichting af te stemmen op het natuurlijke licht. Hierdoor verlicht u u gebouw optimaal en bespaart u op uw elektriciteitsfactuur. Wij zorgen samen met u voor de perfect afgestemde verlichting. Van ontwerp tot installatie.
Industriële verwarming
U bent op zoek naar een installatie die uw industriehal kan verwarmen en uw personeel een aangenaam warmtecomfort zal bieden zonder energieverspilling? Dan bent u bij E-bus aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp en installatie van Robur verwarmingssystemen. Deze systemen zorgen voor een maximaal gebruikscomfort met een minimum aan onderhoud. Bovendien krijgt u premies van de netbeheerder.
Ventilatie
Een goede ventilatie is belangrijk voor de productiviteit en de gezondheid van uw werknemers.
E-BUS biedt geavenceerde ventilatiesystemen. Deze systemen worden door ons ontworpen en geinstalliseerd in functie van uw gebouw.
Beveiliging
Wenst u geen ongewenste bezoekers ? Dan zorgen wij voor een compleet en eenvoudig bedienbare beveilegings systeem zo kunt u met een gerust hart uw bedrijf beheren en controleren
Vloerverwarming vanaf 30€/m² geplaatst! compleet met collectoren en debietregelaars

Super prijzen

Qbus domotica met 4 jaar garantie! Ook bij zelfbouwers !!!

Batibouw actie

Gratis Vizir bij aankoop van 4000€

Id- dealer van ithodaalderop!

5 jaar garantie op materiaal en werkuren